CALITATILE CREIONULUI   PRIMA CALITATE: poti sa desenezi lucruri minunate, dar sa nu uiti niciodata ca exita o Mana care iti conduce pasii. Pe aceasta mana o numim Dumnezeu si El ne conduce totdeauna conform dorintei Lui.  A DOUA CALITATE: din cand in cand creionul trebuie ascutit... asta inseamna un pic de suferintea pentru creion, dar pana la urma va putea fi folosit..  Trebuie sa sti sa suporti unele dureri, pentru ca ele te vor face mai bun si util in ceea ce Dumnezeu vrea sa te foloseasca.   A TREIA CALITATE: creionul ne permite sa folosim radiera pentru a sterge ceea ce era gresit. Deci,trebuie sa intelegi ca singurul care poate sa stearga anumite lucruri rele din viata ta, este Dumnezeu, cel care detine controlul vietii tale si El te poate ierta.CALITATILE CREIONULUI 

PRIMA CALITATE: poti sa desenezi lucruri minunate, dar sa nu uiti niciodata ca exita o Mana care iti conduce pasii. Pe aceasta mana o numim Dumnezeu si El ne conduce totdeauna conform dorintei Lui.

A DOUA CALITATE: din cand in cand creionul trebuie ascutit...
asta inseamna un pic de suferintea pentru creion, dar pana la urma va putea fi folosit.. 
Trebuie sa sti sa suporti unele dureri, pentru ca ele te vor face mai bun si util in ceea ce Dumnezeu vrea sa te foloseasca. 

A TREIA CALITATE: creionul ne permite sa folosim radiera pentru a sterge ceea ce era gresit.
Deci,trebuie sa intelegi ca singurul care poate sa stearga anumite lucruri rele din viata ta, este Dumnezeu, cel care detine controlul vietii tale si El te poate ierta.

 

:)

 

 

...Ingrijorarea priveste in jur

Parerea de rau priveste inapoi

Dar credinta priveste in sus...